UAstream.Net » Відео уроки » Секрети створення шикарних фотокниг в FotoFusion
Секрети створення шикарних фотокниг в FotoFusion

Навчальний відеокурс Секрети створення шикарних фотокниг допоможе вам створювати фотокниги будь-якої складності і будь-якого формату. Ви навчитеся робити зі своїх фотографій фотокниги і зможете переглядати їх зі своїми друзями, близькими та знайомими.
Подивившись цей курс, ви зможете створювати весільні фотокниги, зберегти вагітність своєї дружини та виписку з пологового будинку з малюком і оформити це у вигляді книги. Ви можете зробити дитячі фотографії, створювати випускні вечори, відпочинок подорож, різні змагання і турніри. Також зможете зробити у вигляді фотокниги ювілеї та святкові урочистості, створити модельну зйомку, різні презентації, каталоги і багато що інше, на що здатна ваша фантазія. Існує безліч способів створення фотокниг але в цьому курсі ви навчитеся створювати книгу за допомогою програми FotoFusion - краща програма для новачка.

Рік випуску: 2012
Автор: Сергій Патин
Тривалість: 5:05:02
Мова: Російська
Формат відео: Flash
Відео: 1024x768, 15 FPS
Аудіо: mp3, 128 kb/s
Розмір: 1.5 гб.

Скачати/Download Секрети створення шикарних фотокниг в FotoFusion :

Скачати Секрети створення шикарних фотокниг в FotoFusion скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.