UAstream.Net » Російськомовні фільми » Героїня / Heroine (2012/DVDRip)
Героиня / Heroine (2012/DVDRip)

Кінофільм відає про зірку Махи Арора, що всі намагаються витримати в кіноіндустрії, і в той же момент бути зі своїм коханим. Але ці дві речі цілком не сумісні. Вона намагається встати на ноги, і домогтися успіху... Але всі її спроби то дають надію, то їх руйнує.
Вона загубилася у світі, де що-то приходить і йде. Кіно - це те місце, де ти кожну секунду переживаєш, хвилюєшся за свій фільм, як його приймуть, чи стане він популярний... Все це переживає наша героїня - Махі. Спочатку її кидає хлопець, потім вона зустрічається з іншим... Потім втративши все, вона буде робити дурні вчинки, які принесуть їй не скільки хорошого, а скільки огидного плоду.

Назва: Героїня
Оригінальна назва: Heroine
: 2012
Жанр: Індійське, драма, мелодрама
Випущено: Індія, Bhandarkar Entertainment, UTV Motion Pictures
Режисер: Мадхур Бхандаркар
У ролях: Каріна Капур, Арджун Рампал, Рандіп Лиха, Лиллет Дюбей, Шахана Госвамі, Дивья Датта, Паллави Шарда, Хелен, Ранвир Шорі, Мугдха Годсе, Мінакші Тапар, Санджай Сурі, Ракеш Бапат, Каника Діллон, Рашми Нигам, Гілберт Десаї, Кайзаад Котваль, Амріта Салуджа, Пуджа Чопра

Кинопоиск: 19
IMDB: 4.70 (1 286)

Файл:
Формат: avi
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 932 Кбіт/с, 720x304
Аудіо: Гінді (AC3, 6 ch, 448 Кбіт/с)

Героиня / Heroine (2012/DVDRip) Героиня / Heroine (2012/DVDRip) Героиня / Heroine (2012/DVDRip) Героиня / Heroine (2012/DVDRip)

Розмір: 1.46 ГБ
Тривалість: 02:30:06
Переклад: Відсутній
Субтитри: Росіяни (хардсаб)

Скачати Героїня / Heroine (2012/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.