UAstream.Net » Новинки технологій » Olympus DM-620 – диктофон із трьома мікрофонами
Olympus DM-620 – диктофон із трьома мікрофонами

Компанія Olympus випускає новий диктофон DM-620, відмітною особливістю якого є використання системи TRESMIC, тобто наявність ненаправленного мікрофона між двома конденсаторними мікрофонами, який призначений для запису низьких частот до 20 Гц. У результаті користувач отримує фонограму підвищеної якості, яка більш зручна в розшифровці.

Диктофон Olympus DM-620 має 4 ГБ вбудованої пам'яті, розширюваної за рахунок SD-карт, і може записувати звук у форматах WAV, MP3 і WMA. Присутня система шумозаглушення, можливе звуковий фокусування на певному об'єкті і низькочастотний фільтр, що дозволяє позбутися негативного впливу низьких частот (якщо вони заважають).

Живлення пристрою здійснюється від двох батарей типу AAA, а в продажу він з'явиться в середині березня за ціною 149,99 $.

Джерело: gadgetblog.ru

Скачати Olympus DM-620 – диктофон із трьома мікрофонами скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.