UAstream.Net » Програми » HwInfo32 4.08.1800 Final Portable
HwInfo32 4.08.1800 Final Portable


Програма, яка видає докладну інформацію про все «залізі» вашого комп'ютера, починаючи з відеокарти і закінчуючи самим законспірованим чіпом на материнській платі. HWiNFO32 просто незамінна для всіх, хто звик колупатися в «харді», особливо чужому. HWiNFO32 надає інформацію виключно про апаратне забезпечення. Вона розпізнає всілякі мікропроцесори (аж до Itanium!), визначає їхні параметри, обчислює реальну частоту FSB; отримує вичерпну інформацію про материнських платах і BIOS; зчитує дані з модулі пам'яті SPD; ідентифікує сотні відеоакселераторів і більше 400 графічних чіпів, а з допомогою DDC - і характеристики моніторів (наприклад, такий корисний параметр, як реальна дата виробництва).

Жодних труднощів програма не відчуває з IDE - і SCSI-пристроями, модемами, чіпами апаратної діагностики та ін. Крім того, у неї вбудовані невеликі тести продуктивності процесора, пам'яті, дискових пристроїв. Вся отримана інформація може зберігатися в журналі для накопичення і подальшого використання.

Professional hardware information and diagnostic tool supporting latest components, industry technologies and standards. Both tools are designed to collect and present the maximum amount of information possible about computer's hardware which makes them suitable for users searching for driver updates, computer manufacturers, system integrators and technical experts as well. Retrieved information is presented in a logical and easily understandable form and can be exported into various types of reports.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 2 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити HwInfo32 4.08.1800 Final Portable

Скачати HwInfo32 4.08.1800 Final Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.