UAstream.Net » Програми » Жирафа+ 0.7.1.1404
Жирафа+ 0.7.1.1404

Малесенька, проста у використанні утиліта, яка запустить необхідну програму, відкриє файл або папку натисканням декількох клавіш. Якщо ви любите застосовувати клавіатуру або ваш робочий стіл завалений ярликами, пробуйте цю програму.

Ви можете отримати доступ до файлів за допомогою декількох натискань клавіш. Програма розшукує файли, що містять введені символи, у меню Пуск і на десктопі. Але ви можете зареєструвати будь-який файл, так будете мати доступ до нього. Якщо ви введете назва диска з двокрапкою та зворотного косою рисою, програма покаже список папок і файлів цього диску, ввівши символи назв цих папок, є можливість переміщатися по дереву папок. Завдяки використанню 2-х пробілів та зворотного косою риси, можливий доступ до таких елементів, як "Мій комп'ютер","Робочий стіл" і т.д. Також є можливість копіювати і переміщати файли за допомогою звичайного перетягування, створювати і видаляти папки та файли. Присутній показ текстового файлу, який програма відображає список рядків. Програма застосовує купу скриптів і дозволяє налаштувати їх вживання. Так, наприклад, задавши вживання пошуку Google, ви за допомогою натиснення клавіш Win G, можете здійснювати пошук в інтернеті. Присутній HTML файл довідки на британському мовою, розташований у каталозі doc. Програма є портативної та зовсім не вимагає установки. Всі настройки та файли ярликів зберігаються в папці програми.

Інформація про програму:
Назва: Жирафа+ 0.7.1.1404
Рік випуску: 2012
Платформа: Windows 2K / XP / 2003 / Vista / 7
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: ric.hi-ho.ne.jp
Розмір: 7,48 Мб

Скачати Жирафа+ 0.7.1.1404 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.