UAstream.Net » Вітчизняні фільми » А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)
А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)

Назва: А щастя де поруч - Все 8 серій
Рік виходу: 2011
Жанр: Мелодрама
Режисер: Василь Міщенко
У ролях: Тетяна Полосина, Ірина Лачіна, Ігор Верник, Сергій Астахов, Олена Сафонова, Євген Леонов-Гладишев, Михайло Шкловський, Віктор Добронравов, Їла Санько, Євгенія Бордзиловская, Ганна Гуляренко, Тетяна Котова (II), Вікторія Адельфина, Владислав Третяк

Перед Вами серіал"А щастя де поруч". Головна героїня 19-літня Тася живе з мамою у невеликому провінційному місті. Після смерті Тасиного батька, мама, Ірина, бажаючи знову отримати надійне чоловіче плече, зійшлася з Олегом. Ірина, незважаючи на небажання Олега, все-таки народила дитину, сина Ваню, а Олег, не витримавши звалилися обов'язків, пішов від Ірини, ледь синові виповнилося півроку. Вона потрапляє до лікарні з серцевим нападом. Всі турботи про маленькому Вані лягають на тендітні плечі юної Таси. Студентка юрфаку, Тася перекладається на вечірнє відділення, і після певних забавних, а іноді і драматичних перипетій, влаштовується на посаду помічника судового пристава. Так Тася починає знайомство з реальним життям.

А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)


Випущено: Росія
Тривалість: 8 x ~ 00:42:00
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1350 Кбіт/с, 704x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір файлу: 3.44 ГБ

Скачати А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip)
Скачати А щастя де поруч - Все 8 серій (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.