UAstream.Net » Вітчизняні фільми » При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)
При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)

Назва: При загадкових обставинах - Все 8 серій
Рік виходу: 2010
Жанр: Детектив
Режисер: Максим Мехеда
У ролях: Анатолій Пашинін, Валерій Золотухін, Павло Майков, Кирило Плетньов, Сергій Романюк, Ірма Вітовська, Андрій Межуліс, Олеся Жураковська, Леся Самаєва, Сергій Сипливий, Дмитро Суржиков, Катерина Обушок, Ельдар Мірзоєв, Сергій Щелкалин, Юлія Стоцька

Перед Вами російський детективний серіал "При загадкових обставинах". Пропажа в метро цілого поїзда з пасажирами, серія парадоксальних смертей від невідомого отрути, крадіжка в Шереметьєво чималого вантажу валюти, вакханалія вбивств з "диявольською" винахідливістю замаскованих під нещасний випадок... Що спільного у цих різних подіях? Всі вони спростовують міф про те, що в СРСР не було "гучних" злочинів. І всі ці заплутані і серйозні справи доводиться розслідувати слідчим-професіоналам.

При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)


Випущено: Кінокомпанія FRESH Production (Україна) спільно зі Star Media (Росія)
Тривалість: 8 х ~ 00:48:00
Переклад: Оригінал



Файл
Якість: DVDRip
Відео: DivX, ~ 1520 Кбіт/с, 704x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір файлу: 4.34 ГБ

Скачати При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip)
Скачати При загадкових обставинах - Все 8 серій (2010/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.