UAstream.Net » Книги » Веб дизайн Аналіз зручності використання веб-сайтів по руху очей
Веб дизайн Аналіз зручності використання веб-сайтів по руху очей

В основу цієї книги покладено результати одного з найбільших досліджень ергономічності веб дизайну, коли-або що проводилися методом відстеження руху очей.
Автори розробили і застосували на практиці сувору методологію дослідження зручності використання веб-сайтів на основі технології відстеження руху очей, щоб проаналізувати близько 1,5 млн. фіксацій погляду користувачів при перегляді веб-сайтів.
Вишукування авторів покликані допомогти веб-дизайнерам, розробникам програмного забезпечення, письменників, редакторів, відповідальним за випуск продукції і рекламодавцям краще зрозуміти, як людина взаємодіє з веб-вмістом, користуючись своїм зором, і що сприяє значному поліпшенню враження від відвідування веб-сайтів та досвіду їх використання.
Автори показують читачеві на сотні прикладів рухів очей, чому в одних випадках веб дизайн виявляється вдалим, а в інших - невдалим.
Крім того, автори дають рекомендації по компонуванні веб сторінок, навігаційних меню, окремих елементів інтерфейсу сайту, вибір зображень та розміщення реклами.
Цю книгу необхідно прочитати всім, хто збирається серйозно займатися комерційною діяльністю у веб.
Автори: Нільсен Я., Перниче К.
Видавництво: Вільямс
Рік видання: 2010
Сторінок: 496
Мова: російська
Формат: PDF
Розмір: 33.7 Мб

Скачати/Download Веб дизайн Аналіз зручності використання веб-сайтів по руху очей :

Скачати Веб дизайн Аналіз зручності використання веб-сайтів по руху очей скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.