UAstream.Net » Ігри » Ка-50: Чорна акула / Digital Combat Simulator: Black Shark (2008/RUS)
Ка-50: Чорна акула / Digital Combat Simulator: Black Shark (2008/RUS)

Ка-50: Чорна акула
2008 | Жанр: Simulator | РС | Рос | Табл:не потрібна | 4.12 Gb

Давні шанувальники симулятора знають - спочатку він створювався як аддон по «Гарячим скелях». Проте після припинення співпраці Ubisoft і Eagle Dynamics «Ка-50» вийшов під новим брендом Digital Combat Series.
Спочатку льотна модель не здається особливо навороченной - так, на рівні Armed Assault.Це через те, що за замовчуванням виставлений спрощений, «ігровий» режим: літай і стріляй, тримаючи жертву в чіпких лапах автоприцілу. Підвищення складності змінює все. У Eagle Dynamics неймовірно докладно змоделювали всю механіку і авіонікою одного з найскладніших в управлінні вертольотів.До такої міри, що одне поєднання клавіш відповідає за тумблер, а інше - за його кришку! Інструктор в навчанні поспішає і видає величезну кількість інформації, не залишаючи часу на її перетравлення.Між тим, тільки для того, щоб пройти міні-гру «Запусти вертоліт», необхідно зробити близько сімдесяти різних дій. Хоча можна скористатися «легалізованим» чітом, проробляють ці операції самостійно.
На щастя, необов'язково запам'ятовувати сотні комбінацій.Завдяки інтерактивній кабіні ви скоро завчіть розташування основних перемикачів і, ймовірно, будете клацати по них мишею. Всього на повноцінне освоєння авиасимов йде близько двох тижнів.Так, професійним пілотом ви не станете, і за штурвал армійської «Чорної акули" вас не пустять, але РЛЕ1 засвоїте досконало.
Настанови для льотчиків стануть в нагоді і в повітрі. Політ проходить у приємних серцю фаната клопотах.Треба постійно стежити за приладами, уловлювати коливання машини і не забувати про тріммірованіі2. Перевищення швидкості може призвести до перехлестування гвинтів, погодні умови і ландшафт місцевості суттєво впливають на характеристики вертушки.Долетіти до району бойових дій допомагає зручна система навігації АБРИС, а випалити там все живе - комплекси «Шквал» і «Вихор». Після штурмовика Су-25Т вони видозмінилися, помітно наблизившись в бойовому застосуванні до реальних аналогів.

Ка-50: Чорна акула / Digital Combat Simulator: Black Shark (2008/RUS)Ка-50: Чорна акула / Digital Combat Simulator: Black Shark (2008/RUS)

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Vista / 7;
- Процесор: Intel Pentium 4 2.0 Ghz;
- Оперативна пам'ять - 1Gb
- Жорсткий диск: 6 Гб;
- Відеокарта: Відеокарта co 256 Мб відеопам'яті, сумісна з DirectX ® 9.0c, з останніми версіями драйверів DirectX;
- Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX ® 9.0с.
Установка драйвера:
спосіб 1:
Панель управління - Установка устаткування - Установка устаткування, вибраного зі списку вручну - Показати всі пристрої - Встановити з диска - Додати файл dev000.inf.
спосіб 2:
клікнути на файл dev001.inf правою кнопкою миші і натиснути "Встановити".

Download
Скачати Ка-50: Чорна акула / Digital Combat Simulator: Black Shark (2008/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.