UAstream.Net » Відео уроки » FreeBSD Основи адміністрування
FreeBSD Основи адміністрування

Ви плануєте стати успішним системним адміністратором або спеціалістом з мережевих технологій?
Тоді Вам необхідно знати основи адміністрування системи FreeBSD. На нашому курсі Ви дізнаєтеся основні відмінності ОС FreeBSD від інших Unix-таких операційних систем, отримаєте навички роботи в ній, навчитеся встановлювати систему, налаштовувати її основні параметри, забезпечувати базову безпеку.
Ви зможете працювати з популярною системою ОС FreeBSD, дізнаєтесь про особливості файлової підсистеми і навчіться керувати процесами і використовувати мережеві можливості FreeBSD, а також працювати з популярними серверами. В курсі порушені питання резервного копіювання і відновлення системи. Операційна система ОС FreeBSD завойовує в світі все більшу популярність.
Рік випуску: 2011
Автор: Спеціаліст
Тривалість: 20:09:34
Мова: Російська
Формат відео: WMV
Відео: G2M3 ~29.97fps 1280x1024
Аудіо: WMA 48kbps, mono, 44100Hz
Розмір: 1.81 GB

Скачати/Download FreeBSD Основи адміністрування :

Скачати FreeBSD Основи адміністрування скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.