UAstream.Net » Програми » Sleipnir 3.8.2.400 Final ML Portable
Sleipnir 3.8.2.400 Final ML Portable


Sleipnir - Потужний інтернет-браузер, розроблений японською корпорацією Fenrir. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє користувачеві буквально одним кліком миші налаштувати браузер "під себе" як по функціональності, так і за зовнішнім виглядом. Браузер вмістив у собі буквально всі передові технології web-серфінгу.

У браузері Sleipnir ви можете без проблем запустити безліч різних повсякденних веб додатків, таких як Twitter, Facebook і Dropbox, з вашого комп'ютера або смартфону. Діліться, зберігайте "хмарі" і залишайте "далі", використовуючи інтегрований інтерфейс. Інформація, яку ви переглядаєте на комп'ютері, може бути надіслана на ваш смартфон в один клік, і пов'язана з телефоном/картою/браузером і іншими додатками для смартфона

Sleipnir вивів розвиток браузерів на новий щабель, використовуючи такі інновації, як управління вкладками за допомогою спеціальних жестів і дизайн, найбільш підходящий для сучасної роботи в браузері.

Стабільний рендеринг сторінок і швидкість двигуна, заснованого на Webkit, також допомагають зробити більш зручною повсякденну роботу в браузері.

Безкоштовний веб-браузер Sleipnir може похвалитися рекордною кількістю нагород, включаючи головний приз одного з найшанованіших софтових сайтів Японії, і в цілому тридцятьма мільйонами завантажень по всьому світу

Sleipnir is a tabbed web browser developed by Fenrir Inc. The browser is known for its high level of user customization and is one of the few browsers to still support Windows 98. Like the last two releases Sleipnir was included in a browser ballot screen on the EU edition of Windows 7 and XP and Vista with an update, so EU users of Windows 7 may choose between Internet Explorer and browsers during the installation process.

The names Sleipnir and Fenrir are both from Нова міфологія where Sleipnir is the eight-legged horse of Odin and Fenrir is a monstrous wolf. The browser is currently limited to two languages: English and Japanese.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: ML / Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 37,61 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Sleipnir 3.8.2.400 Final ML Portable


Скачати Sleipnir 3.8.2.400 Final ML Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.