UAstream.Net » Програми » VMWare ThinApp 4.7.3 Build 891762 Portable
VMWare ThinApp 4.7.3 Build 891762 Portable


VMware ThinApp - пакет, є конкурентом рішень Microsoft і Citrix, призначений для віртуалізації додатків. Простіше кажучи, з допомогою цього засобу ви зможете з звичайного програми легко і просто зробити портативну (portable) версію. VMWare ThinApp дозволяє упаковувати» додаток в контейнер, що містить всю необхідну інформацію для роботи на будь-якому комп'ютері без необхідності установки шуканого програми. При цьому, що принципово, виртуализированное З ніяким чином не зачіпає і не змінює поточний стан операційної системи.

Єдина архівація та впровадження в будь-якій точці (Мережа, USB, Фізичні та Віртуальні робочі станції)
Об'єднуйте віртуалізовані програми в режимі користувача без прав адміністратора. Не потрібно встановлювати драйвери пристроїв і змінювати реєстр, оскільки саме додаток і його віртуальні ОС розглядаються як єдиний файл EXE. Непомітно передавайте великі програми з мережевих дисків загального доступу без установки клієнтського або серверного пз. Оновлюйте або повертайте тому додатки навіть під час їх роботи. Нова версія буде запущена при подальшому використанні програми.

Впровадження мобільних пристроїв
Користувачі зможуть запускати програми віртуально на будь-якому комп'ютері, до якого мають доступ, включаючи ПК в кіосках і готелях. Не потрібно встановлювати програмне забезпечення або драйвери, а також необхідні права адміністратора. Додатки запускаються прямо зі знімного пристрою зберігання, включаючи флеш-диски.

Поліпшення процесу розповсюдження ПО
Захист локальної операційної системи від змін, які можуть призвести до нестабільної роботи або виникнення прогалин у безпеки, за допомогою наявних інструментів налаштування. Навіть юзери з нелегальними обліковими даними зможуть безпечне запустити віртуальні програми без потрібності локальної установки; що робить продукт більш привабливим для IT-службовців, які турбуються про безпеку.

Легка міграція для операційних систем і додатків
Віртуалізація додатків без агента в ThinApp спрощує міграцію для операційних систем, дозволяє програмам працювати разом на одній операційній системі. Користувачі можуть продовжувати працювати як зазвичай без перебоїв у роботі проблемних додатків. Більш того, якщо додаток необхідно видалити з кінцевого вузла - це буде виглядати як просте видалення файлу без потрібності «чистити» системний реєстр.

Процес створення portable-програм:
Робимо знімок системи до інсталяції.
Встановлюємо програмку; до неї, якщо потрібно, патчі, доповнення, кряки (якщо потрібно перезавантаження, то перезавантажуємось).
Робимо знімок після інсталяції.
Вибираємо з отриманого переліку потрібну програму. Далі йде зіставлення отриманих знімків і автоматичне створення проекту в папці Captures (за замовчуванням). Редагуємо проект.
Тиснемо Build Now і отримуємо portable-програмку в папці bin.
Тестуємо придбаний підсумок на його "портативність".

Інформація про програму:
Рік випуску / Release year: 2012
ОС / OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Мову / Language: Російська
Розрядність / Сapacity: 32bit+64bit
Ліки / Medical: Не вимагається
Розмір / Size: 12.67 Mb
Формат файлу / File format: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: VMWare ThinApp 4.7.3 Build 891762 Portable

Скачати VMWare ThinApp 4.7.3 Build 891762 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.