UAstream.Net » Ключі для антивірусів » Dr.Web CureIt! 7.0 Beta 13.11.2012 Portable Rus
Dr.Web CureIt! 7.0 Beta 13.11.2012 Portable Rus


Dr.Web CureIt! - це безкоштовна антивірусна утиліта на основі сканера Dr.Web, яка швидко і ефективно перевірить і вилікує, у разі необхідності, комп'ютери під управлінням операційних систем MS Windows 95OSR2/ 98/Me/NT 4.0/2000/XP/2003/Vista/7 без установки антивіруса Dr.Web.

Dr.Web CureIt! не вимагає установки, не конфліктує ні з одним антивірусом, а значить, на час сканування не потрібно відключати встановлений антивірус іншого виробника.
Dr.Web CureIt! містить останній набір доповнень до вірусній базі Dr.Web.

Dr.Web CureIt! автоматично визначає мову, що використовується ОС (у випадку, якщо локальна мова не підтримується, встановлюється англійська мова). В даний час утиліта підтримує інтерфейс на наступних 37 мовами: російська, азербайджанська, англійська, арабська, вірменська, білоруська, болгарська, угорська, вєтнамська, голландська, грецька, грузинська, іспанська, італійська, китайська (упрощ.), китайський традиційний шлях" (.), корейська, латиська, литовська, німецька, норвезька, перська (фарсі), польська, португальська, сербська, словацька, словенська, тайська, турецька, російська, українська, французька, чеська, есперанто, естонська, японський.

Можливості програми:
- Нова скануюча підсистема, здатна здійснювати перевірку дисків комп'ютера в багатопотоковому режимі, використовуючи при цьому всі переваги багатоядерних процесорів.
- Значно збільшена швидкість перевірки.
- Істотно підвищена стабільність роботи програми практично виключає можливість появи в процесі сканування BSOD («синій екран смерті»).
- Повністю перероблений призначений для користувача інтерфейс.
- Підсистема пошуку руткітів.
- Розширені можливості вибіркової перевірки комп'ютера (пам'яті, завантажувальних секторів, об'єктів автозапуску і т.д.).
- Можливість блокування мережевого підключення в процесі перевірки комп'ютера.
- Можливість завершення роботи операційної системи після закінчення сканування.
- Перевірка BIOS персонального комп'ютера на зараження «біос-китами» - шкідливими програмами, що інфікують BIOS ПК.

У сьомої версії лікуючий утиліти був повністю перероблений призначений для користувача інтерфейс. Вперше до складу програми впроваджена підсистема пошуку руткітів, вже використовувалася раніше в продуктах Антивірус Dr.Web і Dr.Web Security Space версії 7.0. Значно розширені можливості вибіркової перевірки комп'ютера: тепер користувач може окремо виконати перевірку пам'яті, завантажувальних секторів, об'єктів автозапуску і т.д. У сьомої версії лікуючий утиліти передбачена можливість блокування мережевого підключення в процесі перевірки комп'ютера, а також можливість завершення роботи операційної системи після закінчення сканування.

У новій версії програми реалізовано функціонал здійснення перевірки BIOS персонального комп'ютера на зараження «біос-китами» - шкідливими програмами, що інфікують BIOS ПК. Фахівці компанії «Доктор Веб» рекомендують користувачам виконати перевірку своїх комп'ютерів із застосуванням сьомої версії лікуючий утиліти з метою виявлення нових типів шкідливих програм.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 98,2 Мб
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Dr.Web CureIt! 7.0 Beta 13.11.2012 Portable Rus

Скачати Dr.Web CureIt! 7.0 Beta 13.11.2012 Portable Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.