UAstream.Net » Вітчизняні фільми » Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)

Назва: Поцілунок долі - Всі 4 серії
Рік виходу: 2011
Жанр: Мелодрама, Драма
Режисер: Ольга Доброва-Куликова
У ролях: Любов Толкаліна, Станіслав Бондаренко, Микита Звєрєв, Ольга Сухарева, Андрій Фінягін, Ірина Знаменщикова, Сергій Бистрицький, Станіслав Шмельов, Павло Шумський, Антоніна Коміссарова, Олена Дубровська, Алла Малкова

Перед Вами міні-серіал "Поцілунок долі". Головна героїня Віра після семи років шлюбу стала помічати, що її чоловік Костя віддалився від неї. Вона підозрює його в любовному зв'язку з молоденькою колегою. Додатково до цього всьому Костя відправляється у відрядження в Пітер, куди разом з ним їде і та сама дівчина - Катя. Як то дощовим ввечері Віра заглянула в невелике кафе і там познайомилася з Антоном, який працює офіціантом, щоб платити за навчання. Неждано це знайомство переростає в щось серйозне. Всі 10 днів Віра і Антон майже не розлучаються. Але тут повертається Костя.

Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)


Випущено: Росія, Студія Анкор», «Маркес» за замовленням телеканалу «Росія-1»
Тривалість: 4 x ~ 00:46:56
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1499 Кбіт/с, 704x336
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір файлу: 1.96 ГБ

Скачати Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Скачати Поцілунок долі - Всі 4 серії (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.