UAstream.Net » ТВ Передачі » Цілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRip
Цілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Абсолютно секретно. Наш час. Справа "Оборонсервиса"
Рік випуску: 2012
Жанр: документальний
Режисер: Ольга Грачова

Що сьогодні відбувається в міністерстві оборони? Цілеспрямований розвал армії правлячої еліти, для усунення загрози підтримки військовими народу в разі масових заворушень? Або підготовка грунту для зняття міністра оборони Сердюкова і подальшого розслідування діяльності військових структур? Боротьба слідчого комітету прокуратури?
Головний військовий прокурор, він же заступник Генерального прокурора, Сергій Фридинський, за останні роки зробив більше 130 подання з приводу роботи "Оборонсервиса", але нічого крім відписок не отримав від міністра оборони. Останній скандал в Міністерстві оборони, пов'язаний з шахрайством при реалізації нерухомості, земельних ділянок і акцій, що належать ВАТ «Оборонсервис», збиток від якого склав 3 млрд руб., знову поставив, але вже в категоричній формі питання: чи залишилися в Росії союзники (в розумінні російського монарха Олександра III) після десятиліть військової реформи?

Випущено: россия, ЗАТ ТК "Абсолютно таємно"
Тривалість: 01:01:55
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 692x520 (1.33:1), 25 fps, DivX~1280 kbps
Аудіо: 48 кгц, MPEG, 1 ch, ~128.00 kbps
Розмір: 628 Mb

Цілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRipЦілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRipЦілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRip

Завантажити: Абсолютно секретно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Цілком таємно. Наш час. Справа "Оборонсервиса" (2012) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.