UAstream.Net » Російськомовні фільми » Чоловік з гарантією (2012/DVDRip)
Чоловік з гарантією (2012/DVDRip)

В одному большенном і виноградник міськими жителями торговому центрі працює сторожем незвичайна людина. Він допомагає всім навколо: торговцям громадського харчування та престижної одяг, прибиральникам і барменам кафетерії. Він знає все і всіх, і всі знають і люблять його! немов домовий в цьому величезному будинку з мільйоном неонових вивісок і найяскравіших скляних вітрин. Адже тут він не тільки працює, але і живе справжнім життям - безоплатно одягається, харчується в ресторанах, дрімає в меблевому відділі і бере участь в нічних перегонах на полотерах. «Який дивакуватий персонаж!» - подумаєте ви. Насправді, у нашого героя є кришталева і таємнича мрія, на втілення якої він старанно накопичує кошти на «зарплатної» банківській картці. Одного разу в його житті з'являється стажистка, яку потрібно навчити всьому, що вміє він сам. Стосунки, що почалися як обтяжлива обов'язок, рівномірно починають переростати дружні. Ну а дружба між чоловіком і жінкою річ досить специфічна, тут і до романтики неподалік! Але, герой не знає однієї важливої деталі: ця його «співробітник» - власниця всього торгового центру.

 

Назва: Чоловік з гарантією

Рік: 2012

Жанр: Мелодрама, комедія, сімейний

Випущено: Росія, Enjoy Movies

Режисер: Артем Аксененко

У ролях: Олександр Олешко, Нонна Гришаєва, Петро Федоров, Дмитро Нагієв, Юлія Гришина, Дмитро Шаракоїс, Михайло Павлик, Сергій Походаев, Ольга Волкова, Андрій Федорцов


Кинопоиск: 5.760 1 657

IMDB: 4.50 (32)


Файл:

Формат: avi

Якість: DVDRip

Відео: XviD, 1966 Кбіт/с, 720x400

Аудіо:AC3, 6 ch, 448 Кбіт/с

 

Чоловік з гарантією (2012/DVDRip) Чоловік з гарантією (2012/DVDRip) Чоловік з гарантією (2012/DVDRip) Чоловік з гарантією (2012/DVDRip)

Розмір: 1.37 ГБ

Тривалість: 01:20:44

Мова:Російська

Скачати Чоловік з гарантією (2012/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.