UAstream.Net » Журнали » Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008
Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008

Назва: Кухня. Лучшие рецепты
Номер/рік: № 1, 2008
Вид-во: Киев: ООО "ИД Богдан"
Шеф-редактор: Присяжнюк И.И.
Стор.: 64
Формат: pdf
Розмір: 33,74 Мб
Мова: рос.

Кулінарний журнал з безліччю цікавих і перевірених рецептів і для сімейної вечері, і для святкового столу, поради з приготування.
** Феєрія салатів - на будь-який смак. "Салати, закуски на стіл" * Спробуйте приготувати. Мої секрети майстерності: цибульний суп, святкова закуска і т.д.) * Здивувати гостей. Смачно і корисно (фарширована риба в желе, овочева ікра з фізалісу, квасоля з чорносливом і медом, рагу "Праезе" і ін.) * Готуємо із задоволенням. Незвично і смачно (перець фарширований плавленим сирком; кулебяка з рибою, кролик в гірчичному соусі, сациві з риби) * "А ви пробували?" (Страви з курки; бірогус, хлібець) * Домашній обід: розтягаї, риба на шампурах, фаршировані кабачки і баклажани, ... * "Кулінарні імпровізації. Готуємо з вигадкою": кролик в гарбузі, квасоля в білому вині, овочевий жардіньєр, свинина на пару по-китайськи * "Солодощі в банках" * "Фантазії з тіста. Святкова випічка": рогалики, тісто для пиріжків, заварні тістечка, яблучний грильяж, торти і пироги та інші рецепти в ваш кулінарний блокнот.
Смачного!
Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008 Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008 Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008
DOWNLOAD:
Скачати Кухня. Лучшие рецепты № 1, 2008 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.