UAstream.Net » Російськомовні фільми » Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)
Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)

Назва: Секунда до... - Все 8 серій
Рік виходу: 2007
Жанр: Містика, Трилер, Мелодрама, Пригоди
Режисер: Олексій Колмогоров
У ролях: Олександр Тютін, Нодар Мгалоблішвілі, Костянтин Стрельников, Кирило Бурдіхін, Людмила Шмельова, Денис Харитонов, Євгенія Бурдихина, Катерина Бренер, Наташа Швець (II), Ігор Скляр, Олег Тактаров, Лев Борисов, Ігор Фурманюк, Віра Воронкова, Андріс Лиелайс, Сергій Бездушний, Ілля Йосипів, Георгій Дрозд, Микола Гусєв, Костянтин Корецький, Владислав Мамчур, Тетяна Печенкіна, Юрій Яковлєв-Максим Суханов, Записочный, Олег Примогенов, Наталія Батрак, Леонід Тимцунік, Наталя Парцхаладзе, Кароліна Ашіон, Тамара Яценко, Олексій Дайнеко, Володимир Павелько, Юрій Якуша, Дмитро Кім, Віра Мазур, Владислав Маляр, Неоніла Білецька

Перед Вами цікавий російський серіал "Секунда до...". Шість повністю різних людей потрапляють в якесь дивне місце. Гравець Гліб, яка просадила все на світі, у тому числі своє життя. Кіллерша Віолетта, яка була подстрелена на завданні. "Дід" Ігор, убитий молодим солдатом за знущання. Наркоманка Екстазі, угоревшая від"дурі". Наречена Олександра, напередодні весілля застигшая свого нареченого з коханкою і застрелившая їх (та себе). Олег, який кинув дівчину, яка померла при пологах, і на нервах що влетів на автомобілі в дерево. Їм виникає Архангел і пояснює, що всі вони були вирвані з реального світу в останню секунду до... Відтепер вони - "ангели на договорі", яким випадає шанс поправити своє життя, якщо вони реалізують доручення Архангела за здійснення добра під виправлення зла. Вони можуть втручатися у ідучий хід подій, щоб відкоригувати критичні ситуації і врятувати людей.

Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)


Випущено: Росія, Україна, Star Media, Megapolis Film Production
Тривалість: 8 х ~ 00:45:00
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: DVDRip
Відео: DivX, ~ 1180 Кбіт/з, 720х480
Аудіо: AC3, 2 ch, 256 Кбіт/с
Розмір файлу: 4.15 ГБ

Скачати Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip)
Скачати Секунда до... - Все 8 серій (2007/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.