UAstream.Net » Програми » XPLife 5.2 + Додатки + Бічна панель
XPLife 5.2 + Додатки + Бічна панель
Інтерфейс Windows витриманий в декількох тонах, дванадцять стилів оформлення і дванадцять тим, вибір задовольнить навіть найвимогливіших користувачів. Програма змінює тільки візуальну частину файлів Windows не зачіпаючи програмний код, тому безпечна у використанні і не споживає додаткові ресурси, використовуються тільки системні.

Доп. інформація: XPLife дуже проста і інтуїтивно зрозуміла, не додає нових важких візуальних елементів, замінюються тільки стандартні, завдяки чому не впливає на швидкість роботи системи. Всього один клік і Windows перетворюється до невпізнання. У меню програми є коментарі, які допоможуть все зробити правильно.

Нове у версії 5.2: - Оновлені компоненти і ресурси; - Кілька дрібних виправлень;

Зміст файлу: XPLife5.2-Сама програма ExtensionPack-Додатки WSidebar-Windows Sidebar з напівпрозорим тлом WSidebar_transparent-Windows Sidebar з повністю прозорим фоно

Рік випуску: 2011
Назва: Зміни інтерфейсу Windows XP
Розробник: winZoro
Мова інтерфейсу: Російський
Платформа: Windows XP
Розмір файлу: 136.73 Mb
Завантажити безкоштовно XPLife 5.2 + Додатки + Бічна панель
Скачати XPLife 5.2 + Додатки + Бічна панель скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
goodpeoplearound - Гості | | Публікацій: 0 | Коментарів: 0

26 лютого 2011 21:43
1

Цікава річ))
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.