UAstream.Net » Книги » Як створити "пробивне" резюме
Як створити "пробивне" резюме

Раз ви тримаєте в руках цю книгу, значить, по-перше, вам цікава тема пошуку роботи, а по-друге, ви хочете знайти нову роботу. Що ж, вам пощастило! Книга на реальних прикладах показує, чому стандартне резюме вже не працює, руйнує основні стереотипи і звички, що заважають людям знаходити місце під сонцем.
Автор розкриває головну проблему всього процесу працевлаштування і пропонує її рішення. Також на реальному прикладах в книзі розкривається методика складання індивідуального резюме і супровідного листа, розповідається про основні методи і прийоми активної поведінки на ринку праці, що в сукупності і призведе здобувача до отримання відгуку з потрібної компанії.
Ця книга навчить будь-якої людини отримувати відгук на своє резюме саме з тієї компанії, де він дійсно хоче працювати. Причому для цього не потрібно отримання додаткової освіти, витрати грошей або солідного досвіду роботи.

Жанр: Довідковий матеріал
Рік: 2010
Автор: А. Н. Лук 'янов
Формат: DJVU
Сторінок: 44
Мова: російська
Розмір: 18 MB

letitbit
Скачать Как создать "пробивное" резюме с letitbit.net Одним файлом
turbobit
Скачать Как создать "пробивное" резюме с turbobit.net Одним файлом
depositfiles
Скачать Как создать "пробивное" резюме с depositfiles.com Одним файлом
hitfile
Скачать Как создать "пробивное" резюме с hitfile.net Одним файлом
Скачати Як створити "пробивне" резюме скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.