UAstream.Net » Новинки технологій » Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation Phone) - представлений офіційно + Відео
Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation Phone) - представлений офіційно + Відео

Після кількох місяців чуток, витоків, неофіційних обзорів та офіційних спростувань, Sony Ericsson XPERIA Play нарешті представлений офіційно.

Незважаючи на ігрову спрямованість смартфона, його технічні характеристики не вражають уяву: він оснащується одноядерним 1-гігагерцовим процесором Qualcomm Snapdragon з інтегрованою графікою Adreno 205 і 4-дюймовим екраном з роздільною здатністю 854х480 точок. Втім, за заявою Sony Ericsson, апаратної начинки смартфону достатньо для того, щоб відображати більшість ігор з частотою оновлення 60 fps, а акумулятора повинно вистачати на 5 годин 35 хвилин безперервної гри (яка точність, однак).

Телефон буде поставляти з передвстановленим рімейком неназваною «легендарної гри для PSone» і ще декількома іграми, серед яких такі популярні хіти, як Asphalt 6, The Sims і безсмертний Tetris. Усього ж до моменту комерційного запуску XPERIA Play (який, до слова, станеться в березні) виробник обіцяє підготувати 50 ігор від 20 різних видавців.

У XPERIA Play використовується 5-мегапіксельний автофокусний модуль камери з LED-підсвіткою ... але чомусь особисто мені абсолютно все одно, яка в цьому апараті камера. А вам?

 

Джерело: gagadget.com

Скачати Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation Phone) - представлений офіційно + Відео скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.