UAstream.Net » Ключі для антивірусів » Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувача
Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувача


Dr.Web LiveUSB / LiveCD дозволяють відновити систему, коли завантаження комп'ютера в звичайному режимі неможлива з-за дій вірусів або інших шкідливих програм.
Dr.Web LiveCD - диск швидкої антивірусної допомоги, який дозволяє відновити працездатність системи, ураженої діями шкідливих програм на комп'ютерах і серверах під керуванням Windows\Unix. У разі, коли неможливо зробити завантаження комп'ютера з жорсткого диска.

Dr.Web LiveCD допоможе не тільки очистити комп'ютер від вірусів, інфікованих і підозрілих файлів, але і спробує вилікувати заражені об'єкти.
Dr.Web LiveCD поставляється у вигляді завантажувального диска з переносною операційною системою на базі Linux і вбудованим програмним забезпеченням, призначеним для перевірки і лікування комп'ютерів, роботи з файловою системою, перегляду та редагування текстових файлів, перегляду веб сторінок і ведення електронного листування.

У шосту версію внесений цілий ряд істотних доповнень і змін, завдяки яким використання продукту стало ще зручніше, а допомога ураженої системі - більш швидкої та ефективної.
Був істотно доопрацьований зовнішній вигляд програми: змінені графічний інтерфейс і фон робочого столу, а також додані Центр управління і Карантин для ізолювання інфікованих і підозрілих файлів. Також у новій версії передбачена система снапшотов, що забезпечує можливість збереження налаштувань та інформації між сесіями.

У новій версії Dr.Web LiveCD присутній архівації ZIP утиліта, призначена для створення архівів, захищених паролем, а також передбачена можливість оновлення вірусних баз через проксі сервер.
У числі виправлених помилок - проблема несумісності з апаратним забезпеченням (usb-клавіатури і миші), причина падіння» браузера Mozilla Firefox-за брак пам'яті і помилка, через яку невиліковні файли не відходили з системи автоматично. Також поліпшений механізм відправки підозрілих файлів на аналіз.

DVD-диск з програмним продуктом Dr.Web LiveCD, що входить до складу коробкових продуктів Dr.Web Security Space Pro, Dr.Web Бастіон Pro і Антивірус Dr.Web Pro, зроблений у вигляді завантажувального диска. Завдяки цьому навіть якщо комп'ютер вже заражений вірусами, його лікування можливо ще до встановлення Dr.Web в систему.

Порядок роботи з завантажувальним диском Dr.Web LiveCD
1. Запишіть образ Dr.Web LiveCD на СD/DVD носій.
2. Встановіть BIOS ПК завантаження з CD/DVD приводу.
3. При завантаженні, на екран виводиться діалогове вікно, в якому надається можливість вибрати між звичайним і безпечним (debug) режимом запуску програми. Виберіть потрібний пункт меню та натисніть :
• Звичайний режим завантаження DrWeb-LiveCD - версія сканера з графічним інтерфейсом.
• Безпечний режим DrWeb-LiveCD (Safe Mode) - запуск сканер з інтерфейсом командного рядка (консольний сканер)
• Режим Local HDD - завантаження комп'ютера з жорсткого диска.

Примітка
Для того, щоб був російський інтерфейс при запуску вибираємо спочатку не графічний, а безпечний режим (2 пункт меню: "DrWeb LiveCD (Safe Mode). У меню, що відкрилося, вибираємо пункт "Select Language" -> Russian і потім запускаємо "Графічний інтерфейс"

Основні поліпшення і зміни в Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta
") • Нова версія Dr.Web LiveCD 6.0.2 побудована на базі Антивіруса Dr.Web для Linux версії 6.0.2.
• В Dr.Web LiveCD 6.0.2 з'явилася можливість редагувати системний реєстр Windows і видаляти з нього записи, зроблені шкідливими програмами, які блокують роботу з Windows.
• Також користувачі можуть лікувати зараження основних завантажувальних областей (MBR).
• Завдяки застосуванню технології багатопоточного сканування збільшилася швидкість антивірусної перевірки в багатоядерних системах.
• Були усунуті виявлені недоліки в роботі рішення.

Dr.Web LiveUSB

Dr.Web LiveUSB - це утиліта, яка дозволяє створити завантажувальну флеш-карту з переносною операційною системою на базі Linux і вбудованим програмним забезпеченням, призначеним для перевірки і лікування комп'ютера, роботи з файловою системою, перегляду та редагування текстових файлів, перегляду веб сторінок і ведення електронного листування. За допомогою завантажувального флеш-карти можна відновити систему навіть у тих випадках, коли внаслідок вірусної активності не представляється можливим провести завантаження комп'ютера з жорсткого диска звичайним способом.

Утиліта Dr.Web LiveUSB призначена для роботи на комп'ютерах під управлінням операційної системи Windows (підтримуються 32 і 64-розрядні версії).

Для запису завантажувальної флешки досить підключити usb-пристрій до комп'ютера і запустити Dr.Web LiveUSB. При цьому додаток сама визначить доступні носії та запропонує вибрати потрібний. Подальше створення диска аварійного відновлення повністю автоматизовано.

Важливо:
Для завантаження з флеш-накопичувача BIOS Вашого комп'ютера повинен підтримувати пристрій USB HDD-як завантажувальний.

Щоб створити диск аварійного відновлення на USB-накопичувачі:
1. Підключіть USB накопичувач. Реєстрація події підключення займає щонайбільше десять секунд.
2. Запустіть програму drwebliveusb.exe.
3. Програма сама визначить доступні USB-пристрої і запропонує вам вибрати потрібне. При бажанні ви зможете відформатувати вибраний пристрій (перед форматуванням з'явиться вікно з попередженням). Щоб ознайомитися з ліцензійною угодою, перейдіть за відповідним посиланням у вікні програми (для перегляду тексту ліцензійної угоди буде запущений браузер за замовчуванням).
4. Для створення завантажувального флеш-накопичувача натисніть кнопку Створити Dr.Web LiveUSB.
5. Копіювання файлів почнеться автоматично.
6. По закінченні процесу натисніть кнопку Вихід для виходу з програми.

Примітка
Програмний продукт Dr.Web LiveUSB містить графічну оболонку з віконний інтерфейс, аналогічну GUI ОС Linux

Dr.Web! лікує те,що іншим антивірусам непідвладне!

Примітка
В архівах з Dr.Web LiveUSB і Dr.Web LiveCD так само присутні керівництва користувача.

Контрольні суми drweb-livecd-602-beta.iso:
CRC32: 92795370
MD5: 3C8F3BC070B8841A32F9EEC8D45243EA
SHA-1: 59ABB1E09B6DF01466333A1FCB862B0091D84D38
Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувачаDr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувачаDr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувача

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Анг/Rus
Розрядність: 32bit+64bit
Адреса офф.сайта: http://www.drweb.com
Лекарство:[/bНе потрібно
Розмір: 439 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувача

Скачати Dr.Web LiveCD 6.0.2 Beta / LiveUSB 6.0.2.10180 Portable ML/Rus (19.10.2012) + Керівництво користувача скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.