UAstream.Net » Книги » Вчимося вирішувати проблеми
Вчимося вирішувати проблеми

Кожен з нас приймає рішення. Ким би ви не були - батьком сімейства, підприємцем або президентом США - все одно ви щодня стикаєтеся з необхідністю вирішувати проблеми. Звичайно ж, проблема проблемі ворожнечу. Кому-то має бути збільшити підсумок балансу свого підприємства, комусь - визначитися з місцем проживання, а комусь - здати іспит. Хтось хоче навчитися краще грати в гольф, а хтось занепокоєний проблемою власної ваги. Незалежно від масштабів питання, ми ставимо перед собою мету, визначаємо перешкоди і прагнемо їх подолати.
Існує єдиний фундаментальний підхід до вирішення будь-яких повсякденних проблем. Цей підхід у кожному конкретному випадку здатний привести до ефективного вирішення і бажаного результату. Але, цілком можливо, що до цих пір ніхто так і не показав вам, як це робиться. Адже бути людиною, здатним вирішувати проблеми, - це не просто вміння, це певний настрій свідомості. Настрій, який примушує людину максимально розкривати свої кращі якості і перетворювати світ у позитивному ключі.
Замість того, щоб миритися з існуючим станом речей, людина, яка вміє вирішувати проблеми, постійно намагається активно впливати на навколишній світ. Ви тільки уявіть, наскільки інакше виглядала б наше сьогоднішнє життя, якщо б такі лідери, як Махатма Ганді, Мартін Лютер Кінг, Елеонор Рузвельт, Джон Кеннеді або Стів Джобс в свій час не виявили певні якості.
Цей бестселер від початку був розрахований на школярів, щоб навчити їх критично мислити. Але дуже скоро стала бестселером саме серед дорослих завдяки ефективній методиці вирішення проблем, розробленої автором.
Мислення, орієнтоване на вирішення проблем, може дати нам можливість контролювати своє життя цілком і повністю, навчитися вирішувати проблеми, справлятися з несподіваними викликами і навіть змінити світ. Опанувавши завдяки цій книзі запропонованими навичками вирішення проблем, ви здивуєтеся, як раніше могли без них обходитися.
Книга досить проста для розуміння і школярами, але при цьому розглядає рішення серйозних проблем дорослих людей.

Про автора:
Кен Ватанабе закінчив Єльський університет і Гарвардську бізнес-школу. Протягом шести років був керуючим консультантом в компанії McKinsey. Зараз власник і генеральний директор освітньої, розважальної та медійної компанії Delta Studio

Жанр: Навчальна література, бізнес-психологія
Рік: 2010
Автор: Кен Ватанабе
Формат: PDF
Видавництво: Companion Group
Сторінок: 69 (137 в книзі)
Мова: Російський
Розмір: 20 MB

4files
Скачать Учимся решать проблемы с 4files.net Одним файлом
letitbit
Скачать Учимся решать проблемы с letitbit.net Одним файлом
depositfiles
Скачать Учимся решать проблемы с depositfiles.com Одним файлом
turbobit
Скачать Учимся решать проблемы с turbobit.net Одним файлом
hitfile
Скачать Учимся решать проблемы с hitfile.net Одним файлом
vip-file
Скачать Учимся решать проблемы с vip-file.com Одним файлом
Скачати Вчимося вирішувати проблеми скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.