UAstream.Net » Відео уроки » Бухгалтерський облік в 1С Підприємство 8.1
Бухгалтерський облік в 1С Підприємство 8.1

Всеосяжне відео з інструкціями про всі тонкощі бухгалтерського обліку. 24 видеоурока (4 теоретичних + 15 практичних + 5 бонусних); 8 годин унікального навчального часу. Протягом всього 8 годин Ви відкриєте для себе ті знання, які я купував протягом довгих 12ти місяців. І при цьому ніяких зусиль, ніякої магії і ніякої спеціальної підготовки.
Ви можете бути учнем, студентом, програмістом, домогосподаркою або власником власного бізнесу. По суті, це неважливо.
Ким би Ви не були, через 8 годин вивчення цього унікального відеокурсу Ви будете знати принципи і тонкощі ведення бухгалтерського обліку в середовищі 1С: Підприємство. Анітрохи не гірше за мене і навіть бухгалтера з 30-річним стажем роботи!
Ну як, вражені? По -, як і раніше впевнені, що бухгалтерія - за межею Вашого розуміння?
Тоді дозвольте розповісти Вам докладніше безпосередньо про структуру відеокурсу. Як вже було сказано вище, вміст диска являє собою 24 унікальних видеоурока, з яких: 4 уроку - теоретичні знання, 15 уроків - практика, 5 уроків - бонусні теми.
Мінімум теорії, але максимум необхідних знань всіх основ зібрані в теоретичному розділі, всього 40 хвилин - і Ви в темі понять і визначень бухобліку!
Далі йде тільки практика роботи в 1С Підприємство 8. Всього 5 годин 50 хвилин - і Ви володієте всіма необхідними документами та навичками роботи в 1С Підприємстві 8!
Ну і наприкінці - бонусна частина з найціннішими БЕЗКОШТОВНИМИ уроками, які зроблять Вашу роботу найбільш ефективної і продуктивною . Тільки цінні практичні поради щодо вирішення завдань! Півтори години, проведені за бонусними уроками, дадуть Вам максимум практичних навичок щодо вирішення основних завдань і проблем користувача 1С Бухгалтерії 8!
Після того, як Ви вставите DVD - диск у привід Вашого комп'ютера і активуєте Вашу версію відео - курсу(до речі для цього знадобиться підключення до інтернету) перед Вами з'явиться наступне меню відеокурсу, за допомогою якого Ви зможете працювати з навчальним відео курсом.

Рік випуску: 2011
Автор: Олександр Боровий
Тривалість: 8 годин
Мова: Російська
Файли прикладів: присутні
Формат відео: AVI
Відео: Відеокодек: H264 - Декодер FFmpeg Вхід: H264(24 bits) Розмір на вході: 784 x 588(1.33:1) Бітрейт 218kbps Частота кадрів 5 fps
Аудіо: Аудіокодек: MPEG Audio Layer 3(0x55) - Декодер за замовчуванням Частота дискретизації: 44100 Бітрейт 96kbps Кількість аудіоканалів 2
Розмір: 1.63 GB

Скачати/Download Бухгалтерський облік в 1С Підприємство 8.1 :

Скачати Бухгалтерський облік в 1С Підприємство 8.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.