UAstream.Net » Книги » Відкрийте в собі художника
Відкрийте в собі художника
Видана загальним тиражем понад 2,5 мільйона екземплярів і переведена на тринадцять мов книга «Відкрийте в собі художника» є найпопулярнішим у світі підручником малювання. Незалежно від того, чи вважаєте ви, що не маєте здібностей до малювання і вам не під силу оволодіти цим мистецтвом, чи любите малювати, але ніяк не можете піднятися вище дитячого рівня, ця книга пояснить, як виробити навички, яких вам бракує. Навіть якщо ви малюєте на професійному рівні, вона допоможе вам знайти більше впевненості у своїх здібностях і поглибити навички художнього сприйняття.
Для широкого кола читачів.

Дод. інформація: «Відкрийте в собі художника» - це найпопулярніший підручник з малювання у всьому світі. Коли книга була вперше опублікована, то протрималася в списку бестселерів «New York Times» більше року. Вона розійшлася загальним накладом 3 000 000 екземплярів і переведена на 13 мов.
Це унікальний посібник призначено для людей з різними рівнями художньої підготовки:
• для тих, хто взагалі не знаходить в собі таланту і сумнівається в тому, що здатний хоч коли-небудь навчитися малювати;
• для тих, хто ненабагато перевершив свій дитячий рівень малювання, але завжди прагнув до більшого;
• а також для професійних художників, які бажають вдосконалити свою майстерність.

Книга стверджує: будь-яка людина здатна і малювати, і читати однаково добре. Якщо ви думали, ніби зовсім не маєте талантів до графіку чи живопису, - дізнаєтеся, як ви помилялися. Якщо вам подобається малювати, але результати поки не перевершили дитячий рівень, - розвинете свої навички. Якщо ви вже навчалися ремеслу художника - знайдете впевненість і нову глибину сприйняття об'єктів навколишнього світу ..
Для широкого кола читачів.

Опис:
Автор: Бетті Едвардс
Назва: Відкрийте в собі художника
Рік: 2009
Галузь (жанр): Теорія і техніка живопису
Мова: Російський
Формат: PDF
Якість: OCR без помилок

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Відкрийте в собі художника скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.