UAstream.Net » Ігри » Crysis 2 (2011/MULTI5/BETA 5620)
Інформація про гру:

Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person 

Рік виходу: 2011 

Розробник: Crytek 

Видавець: Electronic Arts 

Видавець в Росії: Electronic Arts 

Мова: англійська (оригінал) / французька / німецька / іспанська / турецький

 

Опис:
Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людину з поверхні землі і почали при цьому з одного з найбільш культових земних міст. 
Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили. 
Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть впоратися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертві. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які ні один земний солдатів ще й гадки не має. 
Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований за останнім словом технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка. 
Мінімальні системні вимоги: 
OS: Windows XP/Vista/7 
CPU: Intel Core 2 Duo 2 ГГц або AMD Athlon 64 X2 2 ГГц 
VIDEO: Nvidia GeForce 8800 GT 512MB або AMD Radeon HD 3850 512 Мб 
RAM: 2 Гб для XP / 3 Гб для Vista 
SOUND: DX-Compatible 
HDD: 9 Гб 
Установка:
1. Змонтувати образ. 
2.Скопіювати папку на жорсткий диск. 
3. Запустити файл Crysis2.exe з папки Bin32
4. На пропозицію логіна натиснути Skip 
5. Грати. 
FAQ:
1. Це ПОВНА версія, але ранній білд, що потрапила до мережі. Запустити можна будь-який рівень, є всі ролики тощо Але видно що бета - деякі написи не фінальні й т.д.
Скріншоти:
Crysis 2 (2011/MULTI5/BETA 5620)
Crysis 2 (2011/MULTI5/BETA 5620)
<OBJECT width="454" height="385"><PARAM name="movie" value="http://video.ag.ru/o6ecisvl/e" /><EMBED src="http://video.ag.ru/o6ecisvl/e" type="application/x-shockwave-flash" width="454" height="385" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" scale="noscale"></EMBED></OBJECT>
Розмір:9.22 GB
Скачать Torrent Files:

 

Опис:

 

Світ потрясла серія екологічних катастроф, і людство знаходиться на межі вимирання. Інопланетяни повернулися з твердим наміром стерти людину з поверхні землі і почали при цьому з одного з найбільш культових земних міст. Вулиці Нью-Йорка наповнили інопланетні загарбники, і хвиля ожилих кошмарів поступово захльостує місто і його жителів. Міські комунікаційні системи зруйновані, будівлі лежать в руїнах. Такого Нью-Йорка ви ще не бачили. Ні правоохоронні організації, ні військова машина США не можуть впоратися із загарбниками, і всі, хто не встиг вчасно втекти, вже мертві. Щоб вижити в цьому хаосі, вам знадобляться технології, про які ні один земний солдатів ще й гадки не має. Одна людина успадкує те, що допоможе йому вижити. Один суперсолдат, озброєний і екіпірований за останнім словом технологій майбутнього в Nanosuit 2, зробить відчайдушну спробу врятувати людство на вулицях Нью-Йорка. 


Мінімальні системні вимоги: 

OS: Windows XP/Vista/7 

CPU: Intel Core 2 Duo 2 ГГц або AMD Athlon 64 X2 2 ГГц 

VIDEO: Nvidia GeForce 8800 GT 512MB або AMD Radeon HD 3850 512 Мб 

RAM: 2 Гб для XP / 3 Гб для Vista 

SOUND: DX-Compatible HDD: 9 Гб 


Установка:

1. Змонтувати образ. 

2.Скопіювати папку на жорсткий диск.

 3. Запустити файл Crysis2.exe з папки Bin32.

 4. На пропозицію логіна натиснути Skip 

5. Грати. 
FAQ: 1. Це ПОВНА версія, але ранній білд, що потрапила до мережі. Запустити можна будь-який рівень, є всі ролики тощо Але видно що бета - деякі написи не фінальні й т.д.

 

 

Розмір: 9.22 GB

Завантажити Torrent Files:

Скачати Crysis 2 (2011/MULTI5/BETA 5620) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.