UAstream.Net » Linux OS » Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD
Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD

Назва: Linux Wizard
Тип ОС: Linux
Призначення: управління комп'ютером
Версія: 6.3 Remix
Рік випуску: 2012
Сайт програми: http://linuxwizard.ru
Розробник: © LinuxWizard
Платформа: PC x86, x64
Мова інтерфейсу: Multilanguage
Формат файлу: .iso
Формат архіву: .rar
Ліки: не потрібні
Пароль: Немає пароля
Додана інформація для відновлення 3%

Linux-дистрибутив LinuxWizardпобудований на пакетній базі Red Hat Enterprise Linux 6.3. Російська компанія ВизардСофт.Ру, що займається просуванням серверних рішень і робочих місць на базі відкритого пз, представила перший випуск LinuxWizard. По своїй суті проект нагадує такі дистрибутиви, як CentOS, Scientific Linux і Oracle Linux, - дистрибутив формується на основі автоматизованої перепаковування SRPM-пакетів з репозиторіїв RHEL і портування що для них оновлення з виправленнями помилок і проблем безпеки.

Вихідні тексти модифікованих пакетів, а також бінарні пакети та оновлення дистрибутиву LinuxWizard доступні для вільного завантаження. Згідно з планами компанії, нові версії дистрибутиву LinuxWizard будуть випускатися відразу після виходу відповідного нового релізу RHEL 6.x Виходять для RHEL оновлення перепаковываются для LinuxWizard в автоматичному режимі, синхронізація репозиторіїв проводиться кожні 24 години. Доступ до оновлень відкритий без обмежень

Як причину створення нового дистрибутиву називається бажання надати клієнтам компанії і російськомовним користувачам безкоштовно доступний дистрибутив, сумісний з промисловими рішеннями RHEL, адаптований для російських компаній і не залежить від активності і політики вже існуючих клонів RHEL (наприклад, виключення затримки випуску оновлень для розвиваються співтовариством клонів і незалежність від рішень вендора для Oracle Linux). Фінансування розробки буде організовано через надання російськомовної технічної підтримки, впровадження рішень на базі дистрибутиву і створення додаткових редакцій на замовлення.

Документація



Скриншоти:

Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD


Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD

Завантажити Linux Wizard [i386]DVD:


Завантажити Linux Wizard [x86-64]DVD:


Завантажити Linux Wizard [i386]CD:


Завантажити Linux Wizard [x86-64]CD:


Скачати Linux Wizard [i386/x86-64]DVD and CD скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.