UAstream.Net » Відео уроки » Уроки тітоньки Сови. Азбука-маля (2005) DVDRip
Уроки тітоньки Сови. Азбука-маля (2005) DVDRip


Назва: Уроки тітоньки Сови. Азбука-маля
Режисер: Сергій Зарев
Країна: Україна
Рік випуску: 2004-2005
Жанр: Навчальний мультфільм, для дітей
Мова: Російська
Тривалість: ~2:35:00 (~155 хвилин = 31 серія x ~5 хв)
Розмір: 1.7 Gb
Інформація для відновлення: 3%

Ваша дитина не знає літери? Не хвилюйтеся! Цей захоплюючий мультфільм допоможе вашій дитині в ігровій і ненав'язливій формі легко засвоїти алфавіт і вивчити деякі веселые стихи.

Уроки тітоньки Сови - це справжня домашня школа! Але в цій школі не ставлять двійок, а кожне заняття - це цікавий мультик! Матеріал побудований на коротких уроках, де мудрий і терплячий вчитель Тіточка Сова в захоплюючій формі познайомить дітей з абеткою. А в " однокласниках", в спеціально обладнаному "лісовому класі", у дитини будуть мультяшні звірятка.
Розповідь про кожній букві алфавіту супроводжується веселим віршем і мультиком, який виконаний в стилі мальованої анімацію "-а ля Дісней". Щоб ваша дитина не втомився від "уроку", тіточка Сова оголосить переменку і покаже мультфільм! Виконані в техніці барвистою, повноцінної анімації, мультфільми з серіалу "Дитячі фантазії" ненадовго відвернуть вашої дитини від процесу навчання, після чого видеоурок продовжиться.

"Абетка-маля" дасть можливість вашій дитині легко, без особливих зусиль з вашого боку, почати навчання читанню та письму - адже кожна буква алфавіту демонструється на екрані, і дитина легко запам ’ ятає її зовнішній вигляд! І скільки щастя буде, коли ваш син або дочка, вивчивши абетку, з вашою допомогою прочитають свій перший оповідання! "Абетка-маля" навчить дітей у віці від 3 до 7 років алфавітом і зробить процес навчання легким і приємним.



Якість відео: DVDRip
Формат відео: AVI
Відео: 704x526; 25 fps; 1400 кбіт/с; DivX 6.6.1, 0.15 bits/pixel
Аудіо: stereo; mp3; 48 кгц; 128 кбіт/с

Скачати Уроки тітоньки Сови. Азбука-маля (2005) DVDRip

Скачати Уроки тітоньки Сови. Азбука-маля (2005) DVDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.