UAstream.Net » Новинки технологій » Анонсовано "самий захищений у світі" смартфон
Анонсовано "самий захищений у світі" смартфон

 

Шведська компанія Handheld Group представила смартфон Nautiz X1, відповідний не тільки міжнародного класу захисту оболонки обладнання IP67, але і американському військовому стандарту для радіоапаратури MIL-STD-810G. Пристрій орієнтований на професіоналів, а також спортсменів, мандрівників та інших людей, ведучих активний спосіб життя, повідомляє Фінам-Технології.

 

Відповідність IP67 робить апарат повністю захищеними від пилу і водонепроникним: його можна занурити у воду на глибину до одного метра і тримати його там до півгодини.

 

Цим вимогам відповідають також інші Android-смартфони, наприклад Sony Xperia Go, Samsung Galaxy Xcover і Motorola Defy Pro, проте жоден з них не проходив сертифікацію на відповідність MIL-STD-810G, що передбачає стійкість до падінь (не менше 20 падінь з висоти 1,2 м), вібрації, ударів, вологості, піску, пилу, прямим сонячним променям, різких перепадів температури (від -20 до +60 за Цельсієм) і високому тиску.

 

Nautiz X1 працює під управлінням операційних систем Android 4.0 Ice Cream Sandwich або Windows Embedded Handheld 6.5, оснащений 4-дюймовим дисплеєм і двоядерним процесором із частотою 1 ГГц, та 512 Мб оперативної пам'яті.

 

Апарат підтримує стандартні інтерфейси зв'язку – Wi-Fi, Bluetooth і GSM або CDMA, а також має 2 Гб вбудованої пам'яті і 5-мегапіксельну камеру. При габаритах 125 х 65 х 15 мм пристрій важить 180 грам.

 

Розробники також стверджують, що "гнучкі налаштування використання батареї дозволяють забезпечити працездатність пристрою протягом всього дня в будь-яких умовах і ситуаціях".

 

У роздрібному продажу смартфон буде доступний з січня майбутнього року. Ціна пристрою очікується близько 700 євро (900 доларів).

 

Джерело: hitech.newsru.com

 

Скачати Анонсовано "самий захищений у світі" смартфон скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.