UAstream.Net » Android » Ігри » Beat the Chimp 1.4.1 (Android)
Beat the Chimp 1.4.1 (Android)

Сенс гри Beat the Chimp 1.4.1 досить простий, на екрані з'являються кружечки з цифрами, і вам потрібно вчасно натискати на них, при цьому дотримуючись арифметичний порядок. З одного боку, звучить досить просто, але швидкість появи цифр збільшується з кожним рівнем. Так що ясний розум і хороша реакція вам тут стане в нагоді.

Вчені проводили досліди на мавпах, показуючи їм цифри, розкидані по екрану, а мавпи повинні були максимально швидко натискати на них у порядку зростання. Сподіваюся ви здогадалися про який грі піде мова, і з ким ви будете змагатися в такому складному завданні. Все досить просто на перший погляд, натискай собі кнопки по порядку і не парся. АЛЕ!

Справа в тому, що вам доведеться натискати на подальшу цифру швидше, ніж це було на попередній. Ця гра відмінно підійде для навчання дітей цифрам, а дорослим для розвитку швидкості реакції й уважності. Крім іншого, в грі є 2 режими, для дітей і режим на виживання. Також розробники додали 1 рівень з босом. Є онлайн таблиця рекордів. Як ви думаєте, чи зможете ви показати велику реакцію ніж мавпа?





Інформація про гру: Beat the Chimp 1.4.1
Розробник: Wox and Bexter
Тип видання: freeware
Android: 1.1 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.68 мб


Скачати безкоштовно гру Beat the Chimp 1.4.1 на Android

Скачати Beat the Chimp 1.4.1 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.