UAstream.Net » Android » Програми » ASTRO File Manager 3.1.409 (Android)
ASTRO File Manager 3.1.409 (Android)

ASTRO File Manager 3.1.409 - відмінний файловий менеджер для Андроїд. Допомагає керувати файлами зображень, музики і т.д.

ASTRO File Manager - менеджер файлів для Android-смартфонів, що є цілим комбайном, поєднує в собі такі функції, як робота з архівами TAR і ZIP (перегляд, розпакування і створення), менеджер завдань, бекап встановлених додатків на карту пам'яті, відправка файлів у вкладеннях, перегляд зображень. Є функція пошуку файлів на SD-карті. Дуже зручним є меню, яке можна налаштувати на свій розсуд: можна змінювати порядок та склад опцій, розташування меню на екрані, зовнішній вигляд іконок. Якщо на карті пам'яті залишається мало місця, ви можете скористатися інструментом «SD Card Usage», який в графічному вигляді покаже скільки займає місця та чи інша папка.



Android: 2.1 і вище.
Мова інтерфейсу: Англійська
Розмір: 3.3 mb

Скачати безкоштовно програму ASTRO File Manager 3.1.409 для Андроїд

Скачати ASTRO File Manager 3.1.409 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.