UAstream.Net » Android » Програми » DailyRoads Voyager 2.1.2 (Android)
DailyRoads Voyager 2.1.2 (Android)

DailyRoads Voyager 2.1.2 - відмінний авторегистратор для Андроїд.

Програма буде корисною водіям, дозволяючи швидко і безпечно зберігати відео важливих дорожніх подій. У звичайній поїздці, що триває кілька годин, буває потрібно зберегти всього лише кілька коротких (5-10 хвилин) відеозаписів. Тим не менш, додаток записує і зберігає все, що потрапляє в об'єктив камери, працюючи як фоновий процес і не заповнюючи SD-карту. Старі і не представляють цінності відеозапису постійно видаляються, в той час, як важливі події (реєструються з використанням акселерометра або вручну) зберігаються для подальшого перегляду. Також програма може автоматично робити фотознімки через задані проміжки часу.

Відео і фотографії позначаються міток часу та їх навіть можна вивантажувати для віддаленого зберігання відповідно до налаштувань, попередньо заданих користувачем. Швидкість, висота і GPS координати зберігаються щомиті, і можуть бути відображені на відеозаписах. Також з фотографіями і відеозаписами можна автоматично або вручну проводити зворотне геокодування (розшифровку координат - переведення їх у адреси, реальні географічні назви). Після запису збережені файли можна групувати і переглядати.



Android: 2.1 і вище.
Мова інтерфейсу: Англійська
Розмір: 1,3 mb

Скачати безкоштовно програму DailyRoads Voyager 2.1.2 для Андроїд

Скачати DailyRoads Voyager 2.1.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.