UAstream.Net » Android » Програми » BattleSea 0.9.8.2 (Android)
BattleSea 0.9.8.2 (Android)

Напевно кожен в дитинстві грав на папірцях з сусідом по парті у цікавий марнотратник часу - морський бій. Тепер у вас є можливість пригадати, як це робиться на своєму мобільному пристрої. Пропонуємо вам пограти в цікавий і захоплюючий морський бій BattleSea для Android. Відчуйте себе в ролі досвідченого адмірала і поламаєте ворожий флот в максимально короткий кількість ходів. Якщо ж вам не дуже щастить, то постарайтеся хоча б перемогти.

Серйозним відмінністю від звичних правил полягає в можливості розміщення четырехпалубного корабля квадратом і буквою Z. В іншому правила збігаються. Якщо ж правила даний ігри ви не знаєте, або забули, то в додатку ви можете вибрати пункт меню Instructions і прочитати їх. У грі BattleSea 0.9.8.2 для Android реалізована дуже оригінальна можливість багатокористувацької гри за допомогою смс повідомлень, які передаються між двома гравцями зі вказівкою координат ходів.





Інформація про гру: BattleSea 0.9.8.2
Розробник: Teleca Poland
Тип видання: freeware
Android: 1.5 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.24 мб


Скачати безкоштовно гру BattleSea 0.9.8.2 на Android

Скачати BattleSea 0.9.8.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.