UAstream.Net » Android » Програми » Cestos 2: Party Time 1.5 (Android)
Cestos 2: Party Time 1.5 (Android)

Гра Cestos 2: Party Time 1.5 на Android це продовження аркади що виходила раніше. На самому початку гри дається невеликий стартовий капітал на прокачування головного героя. Грошей вистачить лише на те, щоб купити татуювання, очі, посмішку і що-небудь із запропонованих аксесуарів. Виглядати все це буде дуже привабливо. У Cestos 2: Party Time 1.5 потрібно виконати не тільки поставлену мету, але і намагатися розрахувати можливі ходи і переміщення суперників.

У грі передбачено 3 розділу на 4, 3 і 2 гравців одночасно. Відповідно від кількості учасників залежить і виграш. Самий цікавий режим гри це гра в четвером. Варіанти вибираються випадково. У грі передбачено 5 режимів.

- Blackhole : у центрі знаходиться чорна діра, по кутах кульки суперників і ваш куля. Гра в цьому режимі полягає в тому, щоб не впасти у прірву. Процес ускладнюється тим, що на місці кулі після кожного чергового ходу залишається міна. На міні можна вибухнути і полетіти в чорну дірку.

- Starcollector : у цьому режимі по ігровому полю розкидані зірки золотої, срібної та бронзового кольорів, кожне відповідно коштує 3,2 і 1 очко. Метою цього режиму є збирання зірок, набираючи при цьому якомога більше очок. Тут все залежить від початкового положення куль.

- Minefield в цьому режимі замість зірок також як і в попередньому випадку розкидані у випадковому порядку не зірки, а міни. Свій кулька необхідно кататися по ігровому полю, не зачіпаючи їх. При попаданні на міну 10 разів означає програш. Трапляється і так, що один хід може спричинити за собою масовий вибух хв. У такому випадку страждають всі гравці.

- Pinball в цьому режимі потрібно зробити як можна більшу кількість відскоків, тоді ви виграєте.

- Targetpracticle режим нагадує гру в керлінг, тобто необхідно опинитися в центрі мішені.

За виграші отримуєте XP окуляри і гроші. Гроші можна витратити на аксесуари, а окуляри для збільшення рівня. Гра відбувається онлайн, тому можна писати повідомлення в чат. Гра не ненажерлива, трафіку витрачається мало.

Гра Cestos 2: Party Time 1.5 напевно заслужить Вашу увагу, бо в ній відмінний геймплей і прекрасна графіка.





Інформація про гру: Cestos 2: Party Time 1.5
Розробник: Chicken Brick Studios
Тип видання: freeware
Android: 1.5 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.43 мб


Скачати безкоштовно гру Cestos 2: Party Time 1.5 на Android

Скачати Cestos 2: Party Time 1.5 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.