UAstream.Net » Android » Ігри » Falldown 3D (Android)
Falldown 3D (Android)

Ваша мета в грі FallDown 3D просто падати у дуже довгому тунелі. Зрозуміло, що звичайним падінням тут не обійтися, на Вашому шляху будуть різноманітні перегородки та інші перешкоди, які обов'язково потрібно буде обходити. Управляти в FallDown 3D можна акселерометром. На рахунок мети гри, то це чим швидше долетіти до самого низу, там, де світитися світло, так сказати до світла в кінці тунелю. Варто помітити, що Ви в цій грі будете набирати очки, які потім записуються у світову таблицю, і Вас можуть бачити всі люди на планеті.

У грі Falldown 3D кулька повинен постійно знаходитися в русі, варто йому застрягти на якій-небудь полиці і потрапити у верхню частину екрана - гра припиняється. На відміну від деяких інших ігор, в яких використовуються можливості вбудованого акселерометра, тут датчик руху застосовується тільки для рухів вліво-вправо, але це не робить гру менш захоплюючим.

Реалізму додають як сам вигляд сталевої кульки, з відблисками світла на його поверхні, так і звуки, що імітують удари кульки про дерев'яну поверхню лабіринту. Можна вибрати рівень складності - легкий, середній, важкий і «просунутий».

Ведеться облік статистики - даються відомості про вашому найкращому результаті, загальній кількості очок, а також загальну кількість витраченого часу.

Як і практично будь-який сучасний додаток, Falldown 3D інтегрований з соціальними мережами - можна поділитися зі своїми друзями з Facebook.

У налаштуваннях можна вибрати тип кульки - сталевий, золотий або кришталевий. Правда, гравцеві спочатку доступний тільки скін сталевої кульки, золотий і кристальний або купуються, або відкриваються після певної кількості очок (100 тис. і 500 тис. відповідно).

У грі є різні види бонусів - кулька-привид (дозволяє в буквальному сенсі проходити крізь стіни), розсип кульок (три кульки, п'ять кульок), уповільнення швидкості.

Пауза доступна по подвійному клацанні по екрану. Якщо глухі удари кульки про дерево починають вас дратувати, звук у грі можна відключити.

Falldown 3D можна вважати однією з кращих казуальних ігор останнього часу. Легка, ненапряжная і захоплююча забава дозволить вам скоротати час у дорозі на навчання або роботу.





Інформація про гру: Falldown 3D
Розробник: Applidium
Тип видання: freeware
Android: 2.2 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.15 мб


Скачати безкоштовно гру Falldown 3D на Android

Скачати Falldown 3D (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.