UAstream.Net » Книги » Bios і тонка настройка ПК
Bios і тонка настройка ПК


Як розібратися в налаштуваннях комп'ютера, як не розгубитися серед численних параметрів BIOS, як збільшити продуктивність комп'ютера
і при цьому зберегти стабільність його роботи, як розігнати комп'ютер і навіщо це потрібно - про все це легко, доступно і лаконічно написане в цій книзі. BIOS багатьом користувачам здається складною і незрозумілою, але завдяки цьому виданню ви швидко навчитеся працювати з BIOS і зможете з її допомогою ефективно налаштувати комп'ютер. Книга розрахована на користувачів, але і любителі комп'ютерних експериментів відкриють для себе багато цікавого.

Автор: Донцов Д. А.
Жанр: комп'ютери, комп'ютерне залізо
Видавництво: Пітер
: 2007
Серія: Легкий старт
Розмір: 25.34 MB

завантажити

Скачати Bios і тонка настройка ПК

Скачати/Download
Скачати з TurboBit

Скачати/Download
Скачати file-space.org

/Download Завантажити
Скачати з DepositFiles
Скачати Bios і тонка настройка ПК скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.