UAstream.Net » Новинки технологій » Новітні Українські потяги


Невелика замітка про нові вагони українських потягів, новими, втім, їх можна назвати з великою натяжкою, оскільки використовуються вони вже кілька років, і якщо раніше такі вагони ходили тільки на декількох основних маршрутах, то на даний момент потяги з такими вагонами вже єднають усі великі міста країни.

Оскільки вся ця система українського виробництва, то по дизайну вона прагне зовсім не в Європу, а назад в СРСР, розетка до того ж розташована не біля столика, де їй місце, а над дверима, що незручно:



Вагони регулярно обходить начальник поїзда, якого провідники дуже бояться. Був такий випадок: на одній із зупинок у наш купе зайшов чоловік, у якого був квиток на моє місце, але тільки на завтрашню дату. Так от провідниця просто за голову схопилася, коли це побачила і з криком: "Зараз начальник поїзда буде робити обхід! Та якщо він побачить що в мене "заєць" - мені кінець! ", Погрожуючи викликати міліцію, стала вимагати, щоб мужик вийшов на наступній же станції. Втім, все закінчилося благополучно і до маразму не дійшло, мужику знайшли вільне місце і він поїхав далі.



Лампочки в купе, на відміну від старих вагонів, можна повертати:



А на верхніх полицях є спеціальні опори, щоб звідти не впасти:



Постільна білизна тут зовсім домашня:







Для порівняння коридор вагона старого зразка, теплі кольори більш приємні і затишні:





Біотуалети один в один як у європейських поїздах, з ароматизатором повітря, сенсорними кнопками, окремим підсвічуванням дзеркал і блискучою чистотою:





У коридорі на електронному табло відображається час зупинок:



З цікавості недавно я проїхався і в новому плацкартному вагоні:




Джерело:
horoshiyblog
Скачати Новітні Українські потяги скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.